Scott/Tiger er nu officielt blevet Zabbix partner og er kommet på Zabbix landkortet

Scott/Tiger - IT konsulenthus / DBA  / Scott/Tiger er nu officielt blevet Zabbix partner og er kommet på Zabbix landkortet

Scott/Tiger er nu officielt blevet Zabbix partner og er kommet på Zabbix landkortet

Scott/Tiger er som det eneste firma i Norden nu blevet Officiel Zabbix Partner. Zabbix er et Open Source værktøj, som bruges til monitorering af IT-miljøer. Med Zabbix partnerskabet kan vi implementere værktøjet samt tilbyde support og 24/7 overvågning af dine IT-miljøer. Kom gratis i gang med Zabbix og udnyt fordelene for din forretning allerede nu.

Hvad er Zabbix?
Zabbix er et Open Source monitoreringsprodukt, som kan tilpasses til alle former for IT miljøer. Scott/Tiger benytter Zabbix til monitorering af såvel store- som små kunders IT-miljøer fordelt på operativsystem samt database- og applikationsovervågning.

Få overblik over data med Dashboards
Vi anvender Grafana til at præsentere Zabbix data på en overskuelig måde. Fremstillingen sker via Dashboards, som tilrettes den enkelte målgruppe i din virksomhed, som f.eks. kan være teknikere eller chefer.

24/7 support sikrer hurtig reaktion
Scott/Tiger har et 24/7 driftscenter, hvor overvågningen af vores kunders IT-miljøer er sat op i Zabbix. Vores driftscenter modtager alarmer, som er sat op i Zabbix og kan således hurtigt reagere – måske allerede inden, kunden selv har opdaget fejlen. Med vores 24/7-support får du dermed en vished om, at der er bliver taget hånd om dine IT-miljøer.

Fordelene ved Zabbix
Zabbix udmærker sig ved, at det er enkelt, fleksibelt og hurtigt at sætte målepunkter op og værktøjet kan løbende tilpasses dine behov samt benyttes til nye og mere komplekse overvågninger. Med Zabbix skabes en gennemsigtighed i dit IT-miljø, som synliggør eventuelle flaskehalse eller problemer. Derudover kan vi lave specifikke målepunkter, så det kommer til at passe til jeres behov.
Sidst men ikke mindst er Zabbix og Grafana gratis Open Source produkter, hvilket betyder at du ikke skal betale for licenser for at komme i gang. Det eneste du betaler for, er Scott/Tigers assistance for at få værktøjet implementeret.

Hvad tilbyder Scott/Tiger?
• Konsulentassistance til at opsætte overvågning og implementere meningsfyldte Dashboards til præsentation af data
• 24/7 overvågning af IT-miljøer med Zabbix
• Zabbix Support

Kontakt os
Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan skabe værdifuld monitorering for dig og din virksomhed, så kontakt Ole Kramer på tlf. 24414 0630 eller på mail: ole.kramer@scott-tiger.dk.