Testautomatisering

Effektiviser udviklingsforløbet og reducer udgifterne til test med testautomatisering

Ønsker du at effektivere udviklingsforløbet så er testautomatisering et oplagt sted at starte.

Lad testerne fokuserer på de komplekse testopgaver

Med testautomatisering vil du kunne reducere testtiden, hvilket sparer dig penge, men frem for alt giver du testerne mulighed for at koncentrere sig om de mere komplekse tests.

Automatiser dine regressionstest og nå dine mål

Flere virksomheder arbejder med agile processer, hvor man opererer med Sprints på 14 dage. For at kunne nå målene indenfor disse 14 dage, er du simpelthen nød til at automatisere din regressionstest. Sætter du denne til at køre efter udviklerne er gået hjem, så vil du allerede næste morgen kunne præsentere udviklerne for de fejl, der er fundet i deres kode, og som de så kan gå i gang med at rette.

Reducer antallet af manuelle fejl og øg produktiviteten markant

Udover automatiseringer af tests, kan du også bruge værktøjer til at automatisere arbejdsprocesser. Vi har eksempler på automatiserede arbejdsprocesser inden for Telco- og Finansvirksomheder, som reducerer antallet af manuelle fejl, men fremfor alt øger produktiviteten og dermed bundlinjen.

Test Automation Assesment
Prøv vores Test Automation Assessment, hvor vi med en trinvis tilgang til automatisering finder de lavest hængende frugter for dig og får disse automatiseret.
Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med testautomatisering.
Kontakt os
Test og Test Management