Test og Test Management

Har du komplekse IT-tekniske eller forretningsmæssige opgaver, og vil du sikre en velfungerende it løsning?

I Scott/Tiger følger vi altid de nyeste metoder, teknologier, standarder og værktøjer, så din virksomhed er sikret en optimal løsning i forhold til tid, omkostninger og kvalitetsmål.

Vi analyserer, diagnosticerer, designer, planlægger og evaluerer i overensstemmelse med dine ønsker. Vi udfører alle former for tests, som er nødvendige for din løsning.

Kompetente konsulenter til dit team

Vores Test Managere og Testere er alle certificerede og med et højt erfaringsniveau. Hertil kommer særlig brancheviden indenfor:

  • Finans
  • Pharma
  • Telco
  • Offentlige sektor

Vores fokus er på kravstyring, da det er billigst og mest effektivt at finde og rette fejl i selve kravsfasen sammen med dig.

Værktøj til hele testprocessen

En Test Manager eller Tester gør det ikke alene, der skal også værktøjsunderstøttelse til hele testprocessen. Læs mere om det under Værktøjer.

Læs meget mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til en succesfuld testproces i boksene nedenfor eller kontakt os, så står vi klar.

Kontakt os
Testautomatisering

Ønsker du at effektivere udviklingsforløbet, så er testautomatisering et oplagt sted at starte. Vi er eksperter i testautomatisering og har hjulpet mange virksomheder.

Læs mere
Load- og Performance Test

Ønsker du sikkerhed for at dine applikationer kører smidigt og hurtigt, inden du slipper dem fri til brugerne? Med Load- og Performancetest er du godt på vej mod en stabil brugeroplevelse.

Læs mere
Quality Assurance og Validering

Oplever du også høje myndighedskrav til din virksomhed? Og ønsker du træning og rådgivning med emner inden for validering af IT-systemer?

Læs mere
Testprodukter

Du fortjener det bedste. Og kun det bedste. Derfor har Scott/Tiger valgt at benytte Micro Focus’ testprodukter, og vi er tilmed Guldpartnere. Se, hvordan du kan få glæde af deres testprodukter.

Læs mere
Rådgivning

Har du et akut behov for rådgivning, eller søger du en langsigtet rådgivningspartner, der kan hjælpe dig med at imødekomme fremtidige udfordringer? Vi har hjulpet virksomheder de sidste 15 år, og vi er klar til at gøre det samme for dig.

Læs mere
Uddannelse og workshops

Bliv opdateret inden for Oracle, Test og QA med en Scott/Tiger Workshop. Få Workshop til dit team eller sidemandsoplæring, som er tilpasset jeres behov, så I har mulighed for at bruge den nye viden så effektivt som muligt.

Læs mere
Licenser

Er du korrekt licenseret og parat til en auditering? Betaler du for meget for dine licenser og din support? Eller måske har du bare behov for flere licenser til din virksomhed? Scott/Tiger License Assessment giver dig svaret!

Læs mere
Værktøjskasse

Når du bruger en Scott/Tiger konsulent får du samtidig en konsulent med en ”værktøjskasse”, som har til formål at styrke produktiviteten, og sørger for, at konsulenten hurtig og effektivt kan løse opgaven.

Læs mere

Tilmeld dig Scott/Tigers nyhedsbrev og modtag nyheder om Test og Test Management

Scott/Tigers nyhedsbreve sendes 1 gang om måneden. Ved at tilmelde dig i nedenstående formular kan du modtage nyhedsbrevet og blive opdateret på det seneste nyt inden for Test og Test Management. God læselyst!