Cloud

Er og din virksomhed klar til Cloud?

’Cloud’ betyder egentlig bare, at du vælger at ligge ansvaret for dit IT miljø hos en anden leverandør, som kan have datacentre i såvel ind- som udland. Hos din ’Cloud’ leverandør kan du så vælge og vrage mellem alle mulige former for løsninger, som f.eks. kunne være:
SaaS – Software as a Service
Her køber du et abonnement til en bestemt applikation. Din leverandør har så ansvaret for at holde denne applikation i luften, sørge for patchning og opgradering mm.

Det kunne f.eks. være en CRM løsning eller et forecast system.

Paas – Platform as a Service
Her køber du et abonnement til f.eks. til et Oracle Rack, som du køber på en månedlig/Årlig fee eller du måske køber efter forbrug. Herefter connecter du så dine applikationer til dit nye database miljø.
Iaas – Infrastructure as a Server
Her køber du det rå jern og skal selv stille med licenser og det software du vil have installeret. Du har selv ansvaret for patchning og opgraderinger, samt at foretage de integrationer til dine øvrige løsninger.
Undgå faldgrupperne
Af ovenstående fremgår det, at der er mange valgmuligheder og dermed også mange faldgruber. Vil du undgå disse, så kontakt Scott/Tiger og hør nærmere om vores ’Cloud Readiness Assessment’.
Kontakt os
Scott/Tiger Services - drift og databaseadministration