Scott/Tiger Services

Har du stået i en situation, hvor din database var nede eller slet ikke kunne performe?

Flere af vores kunder har oplevet, at deres database var nede, og derfor har de valgt at lægge deres databaseopgaver ud af huset. Har du en tilsvarende situation, eller derimod et ønske om at fokusere dine ressourcer på det, som du er god til, nemlig din forretning – så ring til Scott/Tiger.

Databaser med høj oppetid og driftsstabilitet – til den rigtige pris
Vore kunder ønsker at deres kritiske databaser har en så høj oppetid og driftsstabilitet som muligt, og dette til den rigtige pris. En hurtig udregning vil her vise, at Scott/Tigers 24/7 driftscenter giver mere for pengene fremfor at have fastansatte DBA ressourcer. Hertil kommer dækning af dine miljøer udenfor almindelig arbejdstid, ferier, samt hypercare, når nye releases skal idriftsættes.
24/7 overvågning af dine databasemiljøer
Hos Scott/Tiger Services vil du få mulighed for at få løbende overvågning over dine kritiske databasemiljøer via vores 24/7 driftscenter. Dette er en bemandet funktion som gør at du altid kan komme i kontakt med os og få løst dine problemer.
Lad os opgradere din database – vi er specialister i det
Fordi vi arbejder med databaser hver dag, har vi opbygget kompetencer, som kommer vore kunder til gode. Vi opgraderer således dagligt vore kunders databaser, hvilket giver os ekspertise og erfaring. Skal du derimod selv gøre det, vil det formentlig være med flere års intervaller, hvorfor du vil være lidt mere rusten og usikker på opgaven.
Vores dygtige Supportteam sidder klar 24/7 til at hjælpe dig

Vi har siden 2003 arbejdet med databaseydelser, som dækker over Oracle, Microsoft SQL Server og MySQL og har her et såvel bredt- som et dybt kompetence niveau, hvor vi kan hjælpe dig. Vores supportteam sidder klar 24/7 og overvåger dine databasemiljøer og sikrer, at de altid er oppe at køre. Du kan altså trygt overlade overvågningen til os.

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe, så spørg dig selv om:
  • Har du kritiske database miljøer?
  • Har du behov for høj oppetid og stabil drift?
  • Har du dækning udenfor almindelig arbejdstid, ferier og Hypercare perioder?
  • Har du brug for monitorering og proaktivitet?
  • Har du brug for en priseffektiv indsats?

Kan du svare ja til et eller flere af ovenstående punkter, så læs videre her eller ring til Scott/Tiger.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer eller kontakt os, så står vi klar.

Kontakt os
24/7 Driftscenter

Har du et kritisk databasemiljø, som løbende tilgås af mange brugere og på alle tider af døgnet? Så har du også brug for at dit miljø kan håndteres og optimeres løbende og med mindst mulig nedetid.

Læs mere
Databaseydelser

Er dit nuværende IT-setup gearet til at håndtere fremtidige teknologiske udfordringer samt nye ønsker fra forretningen? Vi tilbyder en lang række ydelser inden for drift, databaser og overvågning.

Læs mere
Cloud klar?

Alle taler om ’Cloud’ , men kan det betale sig for dig? Kan du lægge alt i ’Cloud’ og hvis ikke, hvad så med integration til dit eget datacenter? Læs videre, hvis du vil vide om du er Cloud klar.

Læs mere
Consulting

Vi er specialister i at finde de bedste IT konsulenter til virksomheder i Danmark.  Vi matcher dit behov med konsulenter, som kan give jer de fornødne kompetencer af høj kvalitet.

Læs mere
Rådgivning

Har du et akut behov for rådgivning, eller søger du en langsigtet rådgivningspartner, der kan hjælpe dig med at imødekomme fremtidige udfordringer? Vi har hjulpet virksomheder de sidste 15 år, og vi er klar til at gøre det samme for dig.

Læs mere
Workshops

Bliv opdateret inden for Oracle, Test og QA med en Scott/Tiger Workshop. Få Workshop til dit team eller sidemandsoplæring, som er tilpasset jeres behov, så I har mulighed for at bruge den nye viden så effektivt som muligt.

Læs mere
Licenser

Er du korrekt licenseret og parat til en auditering? Betaler du for meget for dine licenser og din support? Eller måske har du bare behov for flere licenser til din virksomhed? Scott/Tiger License Assessment giver dig svaret!

Læs mere
Værktøjer

Når du bruger en Scott/Tiger konsulent får du samtidig en konsulent med en ”værktøjskasse”, som har til formål at styrke produktiviteten, og sørger for, at konsulenten hurtig og effektivt løser opgaven.

Læs mere

Tilmeld dig Scott/Tigers nyhedsbrev og modtag nyheder om Scott/Tiger Services

Scott/Tigers nyhedsbreve sendes 1 gang om måneden. Ved at tilmelde dig i nedenstående formular kan du modtage nyhedsbrevet og blive opdateret på det seneste nyt inden for DBA. God læselyst!