Oracle Teknologi

Vil du have software i verdensklasse, robuste systemer og hurtig support?

Scott/Tiger har altid haft fokus på teknologi fra Oracle, og vores firmanavn består faktisk af brugernavn og password til en demo-bruger, som er i næsten alle version siden Oracle version 2.

Når kun det bedste er godt nok

Vi har valgt at fokusere på Oracle som et af vores primære fokusområder. Vi mener at Oracle altid har stået for fremragende software. Med en løsning baseret på Oracle er du sikker på at få et robust system, gode udviklingsværktøjer og fremragende support.

En bred palette

Vi har mange års erfaring med de klassiske Oracle-værktøjer som Oracle Forms, Oracle Reports og PL/SQL, men arbejder også med de nyeste teknologier som JDeveloper, Oracle ADF, Oracle Application Express (APEX) og WebLogic.

Årets Oracle Partner

Scott/Tiger er flere gange blevet udnævnt til årets Oracle Partner i Danmark indenfor forskellige områder.

Din løsningspartner fra A-Z

Hvis du vælger Scott/Tiger som din samarbejdspartner kan vi både tilbyde at være dit Oracle videnscenter og din løsnings/support partner. Vi dækker hele spektret fra drift til udvikling af specifikke løsninger og har 25 fastansatte Oracle specialister.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i boksene nedenfor eller kontakt os, så står vi klar.

Kontakt os
Udvikling

Mangler du Oracleudviklere? Vi har konsulenter, som kan dække hele Oracles softwareportfolio. Vi tilbyder konsulentbistand både til større udviklingsteams eller som specialister.

Læs mere
24/7 Driftscenter

Har du et kritisk database miljø, som løbende tilgås af mange brugere og på alle tider af døgnet? Så har du også brug for at dit miljø kan håndteres og optimeres løbende og med mindst mulig nedetid.

Læs mere
Værktøjskasse

Når du bruger en Scott/Tiger konsulent får du samtidig en konsulent med en ”værktøjskasse”, som har til formål at styrke produktiviteten, og sørger for, at konsulenten hurtig løser opgaven.

Læs mere
Consulting

Vi er specialister i at finde de bedste IT konsulenter til virksomheder i Danmark.  Vi matcher dit behov med konsulenter, som kan give jer de fornødne kompetencer af høj kvalitet.

Læs mere
Rådgivning

Har du et akut behov for rådgivning, eller søger du en langsigtet rådgivningspartner, der kan hjælpe dig med at imødekomme fremtidige udfordringer? Vi har hjulpet virksomheder de sidste 15 år, og vi er klar til at gøre det samme for dig.

Læs mere
Uddannelse og workshops

Bliv opdateret inden for Oracle, Test og QA med en Scott/Tiger Workshop. Få Workshop til dit team eller sidemandsoplæring, som er tilpasset jeres behov, så I har mulighed for at bruge den nye viden så effektivt som muligt.

Læs mere
Licenser

Er du korrekt licenseret og parat til en auditering? Betaler du for meget for dine licenser og din support? Eller måske har du bare behov for flere licenser til din virksomhed? Scott/Tiger License Assessment giver dig svaret!

Læs mere

Tilmeld dig Scott/Tigers nyhedsbrev og modtag nyheder om Oracle Teknologi

Scott/Tigers nyhedsbreve sendes 1 gang om måneden. Ved at tilmelde dig i nedenstående formular kan du modtage nyhedsbrevet og blive opdateret på det seneste nyt inden for Oracle. God læselyst!