IT infrastruktur

Har du et kritisk database- og applikationsmiljø?

I Scott/Tiger har vi erfaringer med at passe komplekse IT-miljøer, som også skal kunne håndtere de specielle krav, der stilles indenfor Life Science området.

24/7 driftscenter til din rådighed
Vi har opbygget et 24/7 driftscenter, som er bemandet 24 timer i døgnet i alle ugens 7 dage. Dette betyder at du kan ringe, e-maile, SMS til os, når du har behov for det. Vi går vi i gang med at løse dit problem med det samme.

Overvågning af dine databaser
Vi følger ITIL og logger alle hændelser i vores Helpdesk og sørger for at relevant information om Incident, klokkeslæt, konsulentallokering mv. bliver foretaget, ligesom vi tager højde for den Service Level Agreement, som der er blevet aftalt.

Udover at kunne kontakte os, når du opdager en udfordring, så kunne du måske også have et ønske om, at vi opdagede det før dine brugere eller kunder opdagede det. Det gør vi via vores Checks, som er monitoreringsmålepunkter, som vi lægger ind i dit miljø. Når et Tabel Space er ved at løbe 95% fuld, så udløser det en alarm, som vi modtager i vores driftscenter. Herefter vil vi iværksætte de nødvendige tiltag for at udbedre alarmen.

Kontakt os
Life Sciences