Life Sciences

Har du IT-projekter, som du ønsker håndteret professionelt og iht. myndighedskrav?

Scott/Tiger har leveret IT-konsulenter med Life Sciences erfaring til en lang række virksomheder siden 2003. Vi kan dække en bred vifte af opgavetyper indenfor f.eks. validering af IT-systemer, kvalificering af IT-infrastruktur og kvalificering af udstyr.

Erfarne Life Sciences IT-konsulenter til dit IT-projekt

Vi har mange profiler indenfor bl.a. følgende kompetenceområder:

  • Projektledelse
  • Compliance/validation management
  • Test og Test Management
  • IT-arkitektur, udvikling, DBA og drift af IT-systemer
Kontakt os
Projektledelse

Har du brug for dygtige projektledere, som har kendskab til Life Sciences, GxP og de vilkår og krav, som pharmavirksomheder skal leve op til? Vores projektledere kan bistå dig og dit team og sikre, at I kommer i mål med projektet til tiden.

Læs mere
Validering

Ønsker du at dit IT-system bliver valideret i henhold til dit kvalitetsstyringsstem og GAMP 5? Vores compliance- og valideringsspecialister kan hjælpe dig og dit team med at sikre den høje kvalitet i IT-projektet.

Læs mere
Udvikling

Mangler du systemudviklere og designspecialister til dine udviklingsopgaver? Vi har mere end 30 fastansatte specialister, heraf har adskillige praktisk erfaring med opgaver indenfor Life Sciences området.

Læs mere
Test og Test Management

Test og Test Management er en vigtig del af ethvert IT-projekt og særligt når det kommer til Life Sciences industrien. Scott/Tigers konsulenter formår at navigere i disse myndighedskrav og kan hjælpe dig igennem de mest kritiske faser af IT-projektet.

Læs mere
Kvalitetsstyringssystemer

Har du brug for hjælp til at opdatere Jeres kvalitetsstyringssystem? Vores eksperter kan udarbejde SOP’er til validering og drift af IT-systemer, samt bistå med at skrive procedurer for forretningsgange.

Læs mere
IT infrastruktur

Har du et kritisk database- og applikationsmiljø? Vi har erfaring med komplekse IT-miljøer i Life Sciences branchen og med vores driftscenter kan vi tilbyde dig drift og supportassistance med 24/7 bemanding.

Læs mere

Tilmeld dig Scott/Tigers nyhedsbrev og modtag nyheder om Life Sciences

Scott/Tigers nyhedsbreve sendes 1 gang om måneden. Ved at tilmelde dig i nedenstående formular kan du modtage nyhedsbrevet og blive opdateret på det seneste nyt inden for Life Sciences. God læselyst!