Licenser

Betaler du for meget for dine licenser?

Har du behov for nye licenser, så er det værd at kontakte Scott/Tiger. Vi har kompetencer inden for både Oracle- og Micro Focus’ platform og kan her sælge licenser, såvel som rådgive om disse.
Har du for mange eller måske for få licenser?
Du har sikkert ofte spurgt dig selv om du har det rette antal licenser. Specielt i store organisationer med en projektbaseret tilgang til tingene, kan det være svært at bevare overblikket over antallet af licenser. Det kan have konsekvenser ved f.eks. auditeringer, hvor det måske bliver afdækket, at du igennem længere tid har haft slået nogle optioner til, som du reelt ikke har betalt for og det kan løbe op!
Derfor er det altid en god ide at gøre brug af Scott/Tigers License Assesment, hvor vi afdækker hvad du har af licenser, hvordan du bruger dem, og hvad du reelt har brug for. Det er her vores erfaring, at vi kan spare vores kunder for mange penge.
Oracle licenser

Til brug i dit eget datacenter sælger vi  typisk Oracle RDBMS, Weblogic, Linux, MySQL, Sparc og i det hele taget hele Oracle Red Stack.

Cloud licenser

Hvis du overvejer at gå Cloud vejen, så har vi her flere muligheder

Iaas – her køber du bare ’jernet’ og så lægger du alle din applikationer over på denne platform og kører videre som vanligt. Dvs at du selv står for opgraderinger, patchning osv.

Paas – her køber du f.eks. din database licens. Du kan her vælge at købe efter forbrug eller som et fast beløb pr. måned/år
Micro Focus licenser

Har du brug for Test Licenser/Quality Center, Test Automatiseringsløsninger/Unified Functional Testing eller måske performance værktøjer/Loadrunner, så er vi eksperter på området og har solgt licenser til såvel store danske virksomheder som mindre virksomheder.

Vi finder den rigtige licenstype til dig og til den bedste pris.

Har du brug for at vide om dine licensforhold, så kontakt Scott/Tiger.

Kontakt os
Scott/Tigers ydelser