Godt at vide

Hvad er fordelene ved en konsulent?

Kender du det – du mangler personale til dit IT projekt men er tvivl, om du skal ansætte en medarbejder eller hyre en konsulent? Læs nogle af fordelene nedenfor og kontakt os for at høre, hvad vi kan tilbyde dig af dygtige konsulenter.

Fleksibilitet

En af de største fordele ved at hyre en konsulent er den store fleksibilitet. Du bestemmer selv, hvornår konsulenten skal starte, og hvor længe han/hun skal være tilknyttet projektet. Finder du ud af, at der er behov for at forlænge konsulenten, så kan det som regel altid lade sig gøre. Vi har ultrakort responstid, så opstår der et behov for IT konsulenter, så send os en request på konsulent@scott-tiger.dk, og du vil inden for 24 timer modtage CV’er på konsulenter, der matcher netop dine behov.

Det kan betale sig

Det er mere fleksibelt og billigere at hyre en konsulent til dit IT projekt i de perioder, der matcher dit behov. Sammenlignet med en fastansat medarbejder har du ingen personale- og lønadministration. Derudover har du i kraft af fleksibiliteten kun konsulenten i de perioder, hvor der er behov i stedet for en fastansat medarbejder, som sidder i stille perioder, når presset er overstået.

Stor kompetencepallette

Når du hyrer en Scott/Tiger konsulent, har du adgang til en meget stor kompetencepallette. Vi har 40 fastansatte konsulenter og en landsdækkende konsulentdatabase. Det vil sige, at uanset hvilke IT skills du har brug for, så er det til rådighed for dig. Vi skal blot vide, hvad du har brug for. Vi kan også hjælpe dig med at finde frem til netop det kompetencematch, som du har brug for.

Tilbagevendende knowhow

Noget af det, der adskiller Scott/Tigers konsulentservices er, at vi har 40 fastansatte konsulenter, så du har mulighed for at få den samme konsulent også til fremtidige projekter. Dermed sparer du en masse tid på oplæring, for konsulenten kender dig, din virksomhed og jeres systemer i forvejen.

Vidensdeling

I Scott/Tiger har vi stor fokus på vidensdeling. Når vores fastansatte konsulenter har været på konferencer, kurser eller på anden måde opnået ny viden, bliver dette givet videre til vores øvrige medarbejdere ved f.eks. workshops, foredrag eller teammøder. På denne måde sikrer vi, at alle får glæde af den nye viden. Det betyder for dig og dit projekt, at vores konsulenter har et netværk fyldt med knowhow. Hvis du har brug for flere konsulenter på dit IT-projekt, så sørger Scott/Tiger konsulenten for, at de nye bliver sat ind i projektet og dermed hurtigt er kørende.

Sådan gør du, når du skal hyre en Scott/Tiger konsulent

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er ganske enkelt at hyre en IT konsulent hos Scott/Tiger. Du kan enten sende en request til konsulent@scott-tiger.dk eller ringe på tlf. 4546 0300 og 24 timer efter har du modtaget CV’er på konsulenter, der matcher dine behov. Herefter udvælger du den eller de kandidater, som du ønsker at tale med.

Afslutningsvis beslutter du, hvilken konsulent, som passer bedst til dit team i forhold til skills og sociale kompetencer. Så nemt kan det gøres! Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Hvor mange konsulenter kan jeg hyre på en gang?

Du kan hyre en enkelt konsulent eller et større team. Det er helt op til dig. Vi skal nok finde de kompetencer, som du har brug for.

Hvordan vil mine fastansatte reagere?

Er det første gang, at du skal introducere konsulenter til dit team af fastansatte IT medarbejdere, så er det vigtigt at du kommunikerer fordelene til dem. De kan blive bekymrede for, om de vil blive udskiftet til fordel for temporært personale. Fortæl dem derfor, at der ikke er nogen, som skal frygte for deres job. Konsulenterne skal f.eks. benyttes, når der er pressede perioder ved projektarbejde, eller når der er behov for en helt særlig specialistkompetencer. Få dine medarbejdere til at føle sig sikre og værdsat. Og bare rolig, når de først får en Scott/Tiger konsulent ind i teamet, så vil de ikke mærke, at han/hun er ekstern. Vores konsulenter er vant til at indgå i nye teams og bidrager altid til en god stemning. Når dine medarbejdere mærker, hvor meget konsulenten kan aflaste dem i travle perioder, så vil de sætte pris på dit valg.

Lad os finde den rigtige IT konsulent til dit projekt

Kender du det – du mangler IT konsulenter til en tidbegrænset opgave, men hvor skal man starte?

Ved disse simple trin kan Scott/Tiger hurtigt finde frem til den helt rigtige konsulent til dit IT projekt.

1
Request

Du sender opgave- og rollebeskrivelsen og ressourcebehovet til konsulent@scott-tiger.dk eller giver os et kald på tlf. 4546 0300.

2
Udvælgelse af konsulenter

Vores salgsteam scanner vores konsulentdatabase af både fastansatte medarbejdere og landsdækkende konsulentdatabase. Her udvælger vi de konsulenter, der matcher til jeres fremsendte request.

3
Konsulent CV'er

Du får tilsendt CV’er på kompetente konsulenter. Her er timeprisen oplyst og der er for hver opgave beskrevet hvilke kompetencer, der gør at konsulenten matcher netop jeres behov.

4
Samtaler

En eller flere af de udvalgte konsulenter kommer til samtale, så I bedst muligt kan vurdere konsulenten.

5
Det rigtige match

Når I har udvalgt den rette konsulent, sørger vi løbende for, at I er fuldt ud tilfredse med matchet.