Godt at vide

Hvad er fordelene ved en konsulent?

Kender du det – du mangler personale til dit IT projekt men er tvivl, om du skal ansætte en medarbejder eller hyre en konsulent? Vi har listet nogle af de fordele op, der er ved at vælge en konsulent. Læs dem nedenfor og kontakt os for at høre, hvad vi kan tilbyde dig af dygtige konsulenter.

Fleksibilitet

En af de største fordele ved at hyre en konsulent er den store fleksibilitet. Du bestemmer selv, hvornår konsulenten skal starte, og hvor længe han/hun skal være tilknyttet projektet. Finder du ud af, at der er behov for at forlænge konsulenten, så kan det som regel altid lade sig gøre. Vi har ultrakort responstid, så opstår der et behov for IT konsulenter, så send os en request på konsulent@scott-tiger.dk, og du vil inden for 24 timer modtage CV’er på konsulenter, der matcher netop dine behov.

Det kan betale sig

Det kan være mere fleksibelt og billigere at have en konsulent tilknyttet dit IT projekt i en kortere periode i forhold til at fastansætte en medarbejder. Du slipper nemlig for alt, der hedder personaleadministration og feriepenge. Derudover har du i kraft af fleksibiliteten kun konsulenten i de perioder, hvor der er behov. Der er dermed ikke en fastansat til en høj løn, som sidder i stille perioder når presset er overstået.

Stor kompetencepallette

Når du skal hyre en Scott/Tiger konsulent, så har du adgang til en meget stor kompetencepallette. Vi har 40 fastansatte konsulenter og +900 konsulenter i vores database. Det vil sige, at uanset hvilke IT skills du har brug for, så er det til rådighed for dig. Vi skal blot vide, hvad du præcis har brug for, og så skal vi nok levere! Alternativt kan vi hjælpe dig med at finde frem til netop det kompetencematch, som du har brug for.

Tilbagevendende knowhow

Noget af det, der adskiller Scott/Tigers konsulentservices er, at vi udover vores store konsulentdatabase også råder over 40 fastansatte IT specialister. Det betyder, at du har mulighed for at få den samme konsulent også til fremtidige projekter. Dermed sparer du en masse tid på oplæring, for konsulenten kender dig, din virksomhed og jeres systemer i forvejen.

Vidensdeling

I Scott/Tiger har vi stor fokus på vidensdeling. Når vores konsulenter har været på konferencer, kurser eller på anden måde opnået relevant viden, bliver denne viden givet videre til de øvrige medarbejdere ved f.eks. workshops, foredrag eller teammøder. På denne måde sikrer vi, at alle får glæde af den nye viden. Det betyder for dig og dit projekt, at vores konsulenter har et netværk fyldt med knowhow, som kan supplere konsulentens viden, hvis behovet skulle opstå. Hvis du har brug for flere konsulenter på dit projekt, så sørger Scott/Tiger konsulenten for, at de nye bliver sat ind i projektet og hurtigt er kørende.

Sådan gør du, når du skal hyre en Scott/Tiger konsulent

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er ganske enkelt at hyre en IT konsulent hos Scott/Tiger. Du kan enten sende en request til konsulent@scott-tiger.dk eller ringe på tlf. 4546 0300 og senest 24 timer efter har du allerede modtaget CV’er på konsulenter, der matcher dine behov for IT konsulenter. Herefter udvælger du de fremsendte kandidater, som du ønsker at tale med og vi arrangerer samtalerne. Afslutningsvis vælger du den konsulent, hvis skills og sociale kompetencer passer bedst i dit team. Så nemt kan det gøres! Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Hvor mange konsulenter kan jeg hyre på en gang?

Du kan hyre en enkelt konsulent, 7 konsulenter eller et helt team. Det er helt op til dig. Vi skal nok finde de kompetencer, som du har brug for.

Hvordan vil mine fastansatte reagere?

Når du skal introducere konsulenter for første gang til dit team af fastansatte IT medarbejdere, så er det vigtigt at du kommunikerer fordelene til dem. De kan blive bekymrede for, om de vil blive udskiftet til fordel for temporært personale. Fortæl dem derfor, at der ikke er nogen, som skal frygte for deres job. Konsulenterne skal f.eks. benyttes, når der er pressede perioder ved projektarbejde, eller når der er behov for en helt særlig specialistkompetencer. Få dine medarbejdere til at føle sig sikre og værdsat. Og bare rolig, når de først får en Scott/Tiger konsulent ind i teamet, så vil de ikke mærke, at han/hun er udefrakommende. Vores konsulenter er vant til at omgås teams og bidrager altid til en god stemning. Når dine medarbejdere mærker, hvor meget konsulenten kan aflaste dem i travle perioder, så vil de sætte pris på dit valg.

Lad os finde den rigtige IT konsulent til dit projekt

Kender du det – du mangler IT konsulenter til en tidbegrænset opgave, men hvor skal man starte?

Ved disse simple trin kan Scott/Tiger hurtigt finde frem til den helt rigtige konsulent til dit IT projekt.

1
Request

Du sender opgave- og rollebeskrivelsen og ressourcebehovet til konsulent@scott-tiger.dk eller giver os et kald på tlf. 4546 0300.

2
Search

Vores salgsteam scanner vores konsulentdatabase af både fastansatte medarbejdere og +900 freelancere. Her udvælger vi de konsulenter, der matcher til jeres fremsendte request.

3
Konsulent CV'er

Du får tilsendt CV’er på kompetente konsulenter. Her er timeprisen oplyst og der er for hver opgave beskrevet hvilke kompetencer, der gør at konsulenten matcher netop jeres behov.

4
Samtaler

En eller flere af de udvalgte konsulenter kommer til samtale, så I bedst muligt kan vurdere konsulenten.

5
Det rigtige match

Når I har udvalgt den rette konsulent, sørger vi løbende for, at I er fuldt ud tilfredse med matchet.