Scott/Tiger lancerer ny hjemmeside

Scott/Tiger - IT konsulenthus / Scott/Tiger  / Scott/Tiger lancerer ny hjemmeside

Scott/Tiger lancerer ny hjemmeside

I dag er vi gået i luften med en ny og forbedret hjemmeside. Siden har været under udarbejdelse i det sidste halve års tid, og vi er stolte af, endelig at kunne præsentere den. Scott/Tiger er et innovativt IT-konsulenthus, og det vil vi gerne have, at vores hjemmesiden også afspejler. Derfor har vi redesignet hjemmesiden – først og fremmest med øget fokus på funktionalitet og brugervenlighed, så du som bruger får en bedre oplevelse, når du navigerer rundt på siden. Derudover har hjemmesiden fået et opdateret og mere nutidigt design, som afspejler Scott/Tigers profil og identitet.

Overblik allerede fra forsiden

Allerede på forsiden vil du bemærke et markant forskel fra den tidligere hjemmeside. Her får du serveret et hurtigt overblik over hjemmesidens indhold, hvem Scott/Tiger er, og her kan du nemt klikke dig videre til de områder, som du har interesse i.
Det er fortsat muligt at navigere fra i en traditionel topmenu, som sikrer et overblik over indholdet på hjemmesiden, selv når du ikke befinder dig på forsiden.

Brugervenlighed i højsædet

Hjemmesiden er designet, så den er yderst brugervenlig og du nemt kan navigere rundt på siden samt hurtigt finde frem til netop det, som du søger.

Responsivt design – besøg siden fra alle typer af skærme

Nu kan du tilgå Scott/Tigers hjemmeside på alle platforme. Siden er lavet med et responsivt design, så den udover PC også kan vises på smartphones og tablets.

Forbedret formidling

Vi har arbejdet hårdt på, at få optimeret alle teksterne på siden, hvor vi taler direkte til dig, så du kan føle dig hjemme i vores online univers. Vi ved, at din tid er kostbar, og derfor har vi valgt at fatte os i korthed. Du vil derfor opleve, at teksterne er korte og præcise uden at mangle nødvendig information.

God brugeroplevelse

Vi håber, at den nye hjemmeside vil blive taget godt imod, og at du vil få en tilfredsstillende brugeroplevelse – præcis, som det er tiltænkt. God fornøjelse!