Scott/Tiger har købt Blue Gecko

Scott/Tiger - IT konsulenthus / DBA  / Scott/Tiger har købt Blue Gecko

Scott/Tiger har købt Blue Gecko

Efter mange års samarbejde har Scott/Tiger pr. 1. marts 2015 købt og overtaget Blue Gecko, der er en IT-virksomhed specialiseret i Oracle teknologi og -drift. Aktiviteter fortsætter uændret.

Købet af Blue Gecko følger Scott/Tiger Groups strategi om at styrke positionen, som en af Danmarks førende leverandører af IT-ydelser på Oracle-området, gennem organisk vækst suppleret med relevante opkøb. Her passer Blue Gecko godt ind med kompetencer inden for design af Oracle database og middleware løsninger, suppleret med 24×7 remote overvågning og drift for nogle af landets førende virksomheder.
”Blue Gecko har gennem mange år været Scott/Tigers foretrukne partner til overvågning og drift af Oracle databaser og middleware. Vi har derfor et indgående kendskab til selskabets kunder, der fortsætter på deres eksisterende aftaler. Samtidigt kan vi tilbyde disse kunder flere tjenester inden for Oracle, databaser, test og services”, fortæller administrerende direktør Torben Bolvig. ”Med købet af Blue Gecko tager vi også et stort skridt i den rigtige retning mod flere kunderettede services”, fortsætter Torben Bolvig.

”Scott/Tiger og Blue Gecko har haft et rigtigt godt samarbejde, siden Blue Gecko blev stiftet. Scott/Tiger var derfor det naturlige valg, da jeg ønskede at sælge min virksomhed for at koncentrere mig om mine aktiviteter i USA ”, udtaler Theis Riiber, tidligere ejer af Blue Gecko.
Torben Bolvig supplerer: ”Vi ser et stort behov hos vores kunder for hjælp til udvikling og integration af løsninger på egne servere og i cloud-miljøer. Samtidigt er de meget afhængige af funktion og oppetid, hvilket får dem til at stille store krav til deres leverandører. Her har vi fundet vores niche og vores kunders tillid. Med købet af Blue Gecko kan vi endnu bedre imødekomme vores kunders ønsker indenfor udvikling og drift.”

Om Blue Gecko

Blue Gecko er en IT-virksomhed med kernekompetencer inden for opbygning, service og drift af Oracle-miljøer. Virksomheden er startet i 2003 og er blevet anerkendt for at levere 24×7 overvågning af kundernes IT-løsninger og udrykning med få timers varsel, døgnet rundt. På baggrund af dette har Blue Gecko gennem årene opbygget en solid kundebase og serviceportefølje indenfor service og drift af Oracle-miljøer. Som Oracle partner leverer Blue Gecko desuden de seneste high performance løsninger fra Oracle.

Om Scott/Tiger

Scott/Tiger er et IT-konsulenthus med kernekompetencer indenfor Oracle, Test og Life Sciences. Virksomheden er startet i 2003 og er i dag en førende leverandør af professionelle IT-ydelser til større og mindre virksomheder. Alle Scott/Tigers konsulenter er specialister med mange års praktisk erfaring samt relevante certificeringer og uddannelser.

Scott/Tigers strategi og mål er at sikre, at kunderne får det maksimale udbytte af deres IT-investeringer og at de får en stabil, fremtidssikret service indenfor de teknologier, de ønsker at basere deres forretning på. Scott/Tiger er Oracle Gold Partner samt HP Partner indenfor HPs suite af testsoftware.

For yderligere information, kontakt venligst:

Administrerende direktør Torben Bolvig, Scott/Tiger
Telefon: +45 45 46 03 00,  e-mail: torben.bolvig@scott-tiger.dk