Persondataforordningen og Oracle E-business Suite

Scott/Tiger - IT konsulenthus / Oracle  / Persondataforordningen og Oracle E-business Suite

Persondataforordningen og Oracle E-business Suite

Er du og dit Oracle E-Business Suite system klar til de massive krav, som vi står overfor med den nye persondataforordning?
D. 25. maj 2018 træder persondataforordningen i kraft, og det er vigtigt allerede nu at få persondata struktureret. Der venter nemlig store bøder, hvis reglerne ikke efterleves.

Vi hjælper jer med at overholde Persondataforordningen
For at fastlægge, hvorvidt Jeres Oracle E-business Suite system er forberedt til de nye tiltag i Persondataforordningen, så tilbyder Scott/Tiger en analyse af Jeres Oracle E-Business Suite system med henblik på at overholde den nye Persondataforordning.

Analysens hovedelementer

  • Fastlæggelse af, hvilke personfølsomme oplysninger, som er registreret i jeres Oracle E-Business Suite.
  • Anbefalinger til handlingsplan for optimering af jeres Oracle E-business Suite, så bestemmelserne i Persondataforordningen overholdes – både med hensyn til registrering af samtykke, sletning af data og udlevering af personoplysninger.
  • Konklusionen vedr. omfanget af personfølsomme data, samt anbefalinger til handlingsplan afleveres i en samlet rapport.

Praktisk information
Nedenfor, er et overslag over, hvad I kan forvente at få, og hvor lang tid projektet vil strække sig over. Dette afhænger dog af, hvor mange Oracle E-Business Suite
moduler, som I anvender.

  • 1 – 2 af vores Oracle E-Business Suite specialister deltager i projektet.
  • 5 interviews i forbindelse med analysen.
  • Forløbet forventes gennemført på 3 uger.
  • Resultatet af analysen afleveres i en samlet rapport, som præsenteres på et efterfølgende møde mellem parterne.

Kontakt os
Ring til Eyun Lindberg på telefon 4171 2094 for at aftale et møde eller høre mere om, hvordan vi i samarbejde kan få jer klar til at overholde Persondataforordningens mange regler.

Download printvenlig udgave af artiklen her