Oracle Guld Partner

Oracle er en af de største IT-virksomheder, og en af de få, der konstant siden 1977 har kunne leveret software til de største og mest kritiske systemer i verden. De er mest kendt for deres databaseløsninger, men tilbyder også en række andre løsninger.

Scott/Tigers partnerskab med Oracle

Scott/Tiger har fra start haft et tæt partnerskab med Oracle og det har derfor været vores primære fokusområde siden 2003. Oracle har altid har stået for fremragende software, som har vist sin værdi, når opgaverne har været særlig krævende. Med en løsning baseret på Oracle har vores kunder kunne konkurrere på deres betingelser og ikke været bundet af IT begrænsninger. Samarbejdet har udmøntet sig i robuste løsninger, god support og i sidste ende glade kunder.
Scott/Tiger er Oracle Guldpartner og løsningspartner fra A-Z, og vi kan derfor både være dit Oracle videnscenter samt din løsnings- og supportpartner. Vi dækker hele spektret fra Plan, Build, Run, Enable og Manage af specifikke løsninger og har dygtige specialister inden for hvert område.

Hvilken forskel kan vi gøre for dig og din virksomhed med Oracle?

Scott/Tiger kan give dig stor tryghed i dine beslutninger om at anvende Oracle. Vi dækker hele spektret som en kunde kan komme ud for. Vi kender rejsen og har hjulpet mange danske og internationale organisationer i at få etableret deres løsninger, så de udgør en både kosteffektiv, standardiseret og innovativ løsning.

Oracle Produkter

Vi har mange års erfaring med de klassiske Oracle-værktøjer som Oracle Forms, ADF, APEX, WebLogic og PL/SQL, men i dag arbejder også med de nyeste teknologier:

Har du lyst til at læse mere om Oracles specifikke produkter og løsninger, så se mere på deres hjemmeside:
Cloud Applications, Cloud Infrastructure, Cloud Platform, Software, Applications, Database, Java, Hardware, Engineered Systems, Servers, Storage, Infrastructure Software, Solutions, Artificial Intelligence, Autonomous Database, Industry Solutions.

Kontakt os

Vi er specialister i udvikling, test samt drift og kan løse de fleste konsulentopgaver, som du måtte have brug for.

Tag kontakt til os på tlf.: 4546 0300 eller pr. e-mail: info@scott-tiger.dk, så finder vi sammen den løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Vores Oracle ydelser
Kontakt os