Microsoft Partner

Microsofts er et af verdens største IT-firmaer med base i Redmond, USA. De har en strategi om at være den førende produktivitetsplatform i verden.
Selskabet er blandt andet kendt for Microsoft Windows, Office, Internet Explorer som de fleste kender fra deres PC. Microsoft har omfattende produktprogram med løsninger til virksomheder (ERP, CRM, AI mv.) men også tekniske produkter såsom databaser og udviklingsværktøjer (MS-SQL, .Net mm.)

Scott/Tigers partnerskab med Microsoft

Scott/Tigers partnerskab med Microsoft er 2-delt idet vi både understøtter alle deres Cloudløsninger med et CSP-partnerskab. Derudover understøtter vi Microsofts On-premises løsninger, hvor softwaren kører på computere i vores datacenter. Dette gøres med en SPLA-partner aftale.

  • Cloud Solution Provider (CSP): Vi har som CSP’er mulighed for at sælge alle Microsofts Cloud Services med månedlig fakturering og står for hele kundens livscyklus incl. levering, administration og support af Microsofts Cloud produkter.
  • Service Provider License Agreement (SPLA): Scott/Tiger tilbyder også vores kunder at anvende Microsoft programmer og opbevare data på en hosted server i vores datacenter. Dette gøres typisk med en Microsoft SPLA aftale hvor man også betaler pr. måned som med Cloud løsninger.
Hvilken forskel kan vi gøre for dig og din virksomhed med Microsoft?

Hvis din IT-afdeling bruger megen tid på at sikre stabil IT-drift, så kan vi hjælpe med at finde årsagen til at systemerne ikke kører optimalt.
Er dit fokus på innovation og forretningsudvikling, som kan tilføre værdi til din virksomhed, så kan vi omsætte dine idéer til softwareløsninger og programmer med vores dygtige software konsulenter.
Vi kan også begge dele hvor vi står for både drift og udvikling af dine applikationer – enten alle sammen eller blot et udvalg af applikationer.

Microsoft Produkter

Har du lyst til at læse mere om Microsofts specifikke produkter og løsninger, så se mere på deres hjemmeside:
MS-SQL Server, Azure, Exchange, .NET, Azure Test PlansMicrosoft Test Manager, Team Foundation Server /Azure DevOps Server

Kontakt os

Vi er specialister i udvikling, test samt drift og kan løse de fleste konsulentopgaver, som du måtte have brug for.

Tag kontakt til os på tlf.: 4546 0300 eller pr. e-mail: info@scott-tiger.dk, så finder vi sammen den løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Vores ydelser
Kontakt os