Micro Focus Partner

Scott/Tiger er Micro Focus Guld Partner. Micro Focus blev i 2017 lagt sammen HP Software, og er nu det fjerde største uafhængige softwarehus i verden.
Micro Focus har en stor produktportefølje, som spænder bredt. Lige fra Test og Quality Management tools, Automatiserings- og performance tools, til ITSM tools, mainframe tools, samt driftautomatiserings- og overvågningstools.

Scott/Tigers partnerskab med Micro Focus

Scott/Tiger er Micro Focus Gold Partner. Det betyder, at vi er salgs- og teknisk certificeret. Det indebærer, at vi er kvalificerede til at give vore kunder tilbud, presales pitches, samt implementere Micro Focus løsninger. Scott/Tiger arbejder i dag meget tæt sammen med Micro Focus, gennemfører kampagner sammen, samt presales og salgsarbejde.

Hvilken forskel kan vi gøre for dig og din virksomhed med Micro Focus?

Scott/Tigers dybe produktkendskab og vores erfarne salgsstyrke gør, at du altid vil få den optimale løsning til den rigtige pris og med en korrekt implementering. Vi har markedets mest erfarne konsulenter, som går tilbage til oktober 1995, samt salgsressourcer, der har været med siden maj 2006.
Denne erfaring kommer dig til gode, når du f.eks. skal have opgraderet din Quality Center/ALM. Her har Scott/Tiger en imponerende track record med omkring 20 virksomheder, som løbende gennem de sidste 8 år har været opgraderet af Scott/Tiger.
Vores erfaring indenfor testautomatisering kommer dig til gode, da vi hurtigt kan scripte dine test cases, samt sætte den rigtige eksekveringssekvens op. Vi har stor erfaring med Load- og Performance test og vores 5 trins approach sikrer dig en hurtig og priseffektiv testgennemførelse.

Micro Focus Produkter

Micro Focus har rigtig mange produkter, men her skal nævnes dem, som har særlig relevans for Scott/Tiger. Klik på produktnavnene og læs mere om produkterne på Micro Focus’ hjemmeside.

  • Quality Center/ALM: Micro Focus flagskib, som er markedsledende indenfor sin kategori. QC/ALM har en markedsandel på +40%
  • Unified Functional Testing (UFF): Testautomatiseringsværktøj, som hænger direkte sammen med QC/ALM. Dette værktøj understøtter flest protokoller, er meget modent og anvendes ikke alene til testautomatisering men også til procesautomatisering.
  • Load – og Performance Test: Her er Micro Focus ligeledes markedsførende med produkterne LoadRunner og StormRunner. Testværktøjerne har en særdeles fleksibel og billig prissætning, som enten er VUDS (Virtual User Days) eller VUHs (Virtual User Hours). Scott/Tiger anvender sammen med licenserne sin 5 trins tilgang til loadtesten.
Vi er specialister i Micro Focus’ testportefølje

Scott/Tiger er specialister i Micro Focus testportefølje. Læs mere om vores ydelser inden for Test og Test Management her.

  • Quality Center/ALM har vi stået for de fleste implementeringer og opgraderinger i Danmark.
    Vi kan alt indenfor konfigurering, opsætning af workflows, brugertilpasning mm. Hertil kommer at integrationer mod andre værktøjer, som f.eks Jira bliver mere og mere vigtig og at Quality Center/ALM spiller en mere central rolle.
  • Octane, som er den agile tilgang til test, har vi ligeledes kastet os over og har nu gennemført den første installation i Danmark. Vi venter os meget af denne platform.
  • Unified Functional Testing (UFT) til test automatisering er vi specialister i. Ikke alene bruger vi UFT til at test automatisere for vore kunder, men vi bruger det tillige til at automatisere vore kunders forretningsprocesser!
  • LoadRunner/StormRunner er vi eksperter i. Vi bruger vores 5 trins tilgang til vores kunder og sikrer at de hurtigt og kosteffektivt får verificeret om deres applikation kan f.eks. 200 samtidige brugere.
  • Elektronisk Signatur. Endelig er vi specialister i at bygge en elektronisk signatur løsning ovenpå QC/ALM. Herved kan typisk Pharmakunder leve op til FDA’s regulativer kapitel 21, part 11 som omhandler hvorledes Pharmavirksomheder skal omgås signaturer i krav, testcases, testruns mm.
Kontakt os

Tag kontakt til os på tlf.: 4546 0300 eller pr. e-mail: info@scott-tiger.dk, så finder vi sammen den løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Vores ydelser
Kontakt os