Partnerskaber

Sammen kan vi skabe den bedste softwareløsning for din virksomhed

Vores IT-løsninger baserer sig på teknologi fra nogle af de bedste leverandører på IT-markedet. Vi har derfor indgået partnerskaber med: Microsoft, Red Hat, Oracle, Micro Focus og Zabbix. Leverandørerne er særligt udvalgt efter mange års brug af de respektive teknologier, og vi har derfor ekspertviden inden for hver og en, hvilket i sidste ende kommer dig til gode. Med disse partnerskaber sørger vi for de ideelle IT-løsninger, som skaber både forretningsværdi og effektiviserer arbejdsprocesserne for dine ansatte.

Klik på nedenstående logoer for at læse mere om, hvordan vi med disse partnerskaber kan gøre en forskel for dig og din virksomhed.

Optimal udbytte af din
IT investering

Vi har den fornødne knowhow og erfaring, som sikrer dig det størst mulige udbytte af din IT investering. Vores IT specialister kan være den manglende brik til dit puslespil af et IT team, som får jer sikkert og hurtigt i mål.

Ring til os
IT konsulenter med
faglig stolthed

Scott/Tiger konsulenter er IT specialister med faglig stolthed. De er vant til at indgå i teams og er med til at skabe en god stemning. Derudover har de ry for at være fleksible og klar til at give en ekstra hånd, når der er behov for det.

Mød en medarbejder
Databaseadministration
og support 24/7

Med vores 24/7 support, service, drift og vedligeholdelse af dine databasemiljøer, kan du trygt overlade databaseadministrationen til os. Nu er det slut med at bekymre sig om at holde dine data sikre. Det sørger vi for.

Læs mere
Kontakt os, så vil vi
skræddersy en løsning til dig

Vil du høre mere om vores ydelser, så kontakt os endelig. Søger du IT konsulenter, licenser eller rådgivning i forbindelse med dit projekt? Lad vores dygtige salgsteam hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Kontakt os

Så hurtigt kan du skaffe IT konsulenter

Inden for 24 timer får du fremsendt CV’er på konsulenter, der matcher jeres behov for IT konsulenter. Du sender et request til konsulent@scott-tiger.dk med rolle- og opgavebeskrivelse og vores search team finder et match. Herefter udvælger I en eller flere passende kandidater og indkalder til samtaler. I vælger det rette match og konsulenten står til jeres rådighed. Så enkelt er det!

Send en request

Freelancere og fastansatte

Kombinationen af freelance og fastansatte IT specialister gør, at Scott/Tiger hurtigt kan finde frem til IT konsulenter til et hvilket som helst projekt. Konsulentdatabasen giver os et stort spænd af kompetencer samt muligheden for at bemande store projekter. Vores fastansatte specialister kan levere knowhow til tilbagevendende projekter og sikre jeres ressourcer ikke spildes på oplæring.

Mød en medarbejder

Tilfredshedsundersøgelse

For at sikre, at vores ydelser og konsulenter lever op til jeres forventninger, følger vi løbende op på, om alt er som det skal være. Vores HR Manager tager på visit, møder teamet samt projektlederen og sørger for, at konsulenten lever op til det aftalte. Derudover afslutter vi hvert projekt med en tilfredshedsundersøgelse, så vi altid er helt med på, hvad vi gør godt, og hvor der er noget at forbedre til næste gang.

Kontakt os og hør mere