Opgrader din Oracle platform og få kontanter i hånden

Scott/Tiger - IT konsulenthus / Oracle  / Opgrader din Oracle platform og få kontanter i hånden

Opgrader din Oracle platform og få kontanter i hånden

Virksomheder der i dag anvender Oracle-software vil oftest kunne opnå markante forbedringer på både performance og licensering ved at opgradere til en Oracle on Oracle-platform.
Dette er gældende uanset om du anvender Oracle i mindre eller større grad.
Derfor tilbyder vi nu, at hjælpe med en opgradering som også omfatter køb af din nuværende hardware. Det vil sige: Du får godtgjort en del af den investering du allerede har gennemført.

Kort sagt tilbyder vi:
  • Mulighed for køb af din nuværende hardware-platform
  • Opgradering til ny Oracle-specifik platform enten som X86, SPARC eller Cloud IaaS
  • Udstyr og implementering betales først 12 måneder efter ombytning, så du som udgangspunkt står med et kontant overskud
  • Levering og opgradering gennemføres af Scott/Tiger.

Det er vores klare erfaring, at der ligger signifikante fordele på performance samt konkrete besparelser på eksisterende licenser. De eksisterende licenser vil formentlig også kunne anvendes til en yderligere optimering af installationen, eller simpelthen bare som basal besparelse på en eksisterende løsning.
Vi mener, at det er vigtigt, at du har det fulde billede af den værdi, som Oracles mange nye launches medfører for deres kunder, så vi vil tillade os at kontakte dig i nær fremtid for at give dig et konkret bud på, hvordan din økonomiske gevinst kan se ud.
Ønsker du ikke at blive kontaktet eller blot starte med en skriftlig dialog anvender du blot en af følgende muligheder:

Udfyld formularen her

Kontakt Ole Kramer, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at opgradere. E-mail: ole.kramer@scott-tiger.dk eller 4546 0300.