Om os

Scott/Tiger Services

Databaseadministration

Installation

Drift og vedligeholdelse

Sikkerhed

24/7 Service- og vagtordning

Consulting

Kvalitetssikring

CV inden for 24 timer

Konsulentdatabase på +900

Samarbejde

Stor kompetencepalet

Test og Test Management

Test og Test Management

Testautomatisering

Load- og Performancetest

HP licenser

QA og Validering

Oracle Teknologi

Udvikling

Licenser

Systemintegration og support

Workshops

Oracle Forms, ADF, PL/SQL m.fl.

Vi er Scott/Tiger – et dansk IT konsulenthus, der leverer specialister indenfor drift, udvikling, test og rådgivning til din virksomhed.

Scott/Tiger er et dansk IT konsulenthus som siden 2003 har leveret IT løsninger til en række danske og skandinaviske virksomheder.

Vi er din mulighed for en loyal samarbejdspartner, som samler alle IT kompetencer som du måtte have behov for. Vi kan agere totalleverandør for dig og din virksomhed, hvad enten du har brug for en enkelt konsulent eller et helt team. Vi dækker alle faser af dine IT projekter – lige fra rådgivning, licenser og udvikling til projektledelse, test og drift af det endelige system.

Vi leverer den manglende brik i dit team ved kombinationen af vores fastansatte IT specialister og vores freelance database på +800 konsulenter. Der er derfor ikke et projekt for stort eller for lille til, at Scott/Tiger kan hjælpe dig.

Scott/Tiger har med sit team af fastansatte konsulenter, valgt at specialisere sig inden for flg. fokusområder:

  • Oracle teknologi
  • Test & QA

Som samarbejdspartner er vi altid klar til at hjælpe dig videre med dine IT projekter, hvad enten det gælder konsulenter eller et godt råd.

Kontakt os for at høre mere

Mød vores ledelse og administration

Tøv ikke med at kontakte os. Vores team står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med alt fra licenssalg og rådgivning til IT kompetencer, som matcher netop dit projekt – uanset hvor i processen I befinder jer.

Torben Bolvig
Adm. Direktør

Torben har en lang international karriere inden for IT og de seneste 20 år inden for konsulentbranchen. Han har ledet og opbygget organisationer i bl.a. Schweiz, Tyskland, England og USA. Kontakt ham på 4546 0301 eller på e-mail torben.bolvig@scott-tiger.dk.

Lykke Luimes
HR Manager

Lykke er ansvarlig for al HR og administration. Hun har en lang erfaring fra konsulentbranchen inden for rekruttering og personaleledelse. Lykke kan kontaktes på 4546 0306 eller på e-mail lykke.luimes@scott-tiger.dk.

Ole Kramer
Direktør

Ole Kramer har en mangeårige baggrund inden for IT-testverdenen og HP’s testprodukter. I Scott/Tiger har han ansvaret for Scott/Tiger Services, der yder 24/7 database- og applikations driftsopgaver. Ole kan kontaktes på 4546 0305 eller på e-mail ole.kramer@scott-tiger.dk.

Katrine Linnemann
Salgsdirektør

Katrine har mange års salgserfaring inden for it-konsulentbranchen, både når det drejer sig om skræddersyet it-løsninger og at matche en opgave med den rigtige konsulent. Katrine kan kontaktes på 4546 0303 eller på e-mail katrine.linnemann@scott-tiger.dk.

Eyun Lindberg
Salgsdirektør

Eyun Lindberg har mange års erfaring med forretningsvendte IT leverancer. I Scott/Tiger håndterer Eyun salg af serviceydelser og konsulentsalg. Han kan kontaktes på tlf. 4171 2094 eller på e-mail eyun.lindberg@scott-tiger.dk.

Helle Bohn
Sekretær

Helle har en baggrund i administration, marketing og design og besidder en alsidig arbejdsfunktion i Scott/Tiger. Hun kan kontaktes på tlf. 4546 0302 eller pr. e-mail helle.bohn@scott-tiger.dk.

Hanne Søndergaard
Bogholder

Hanne har i mange år stået for økonomiafdelingen og hun håndterer primært lønbogholderiet i Scott/Tiger. Du kan kontakte Hanne på tlf. 4546 0306 eller pr. e-mail hanne.sondergaard@scottt-tiger.dk.

Pia Mølgaard
Bogholder

Pia har ansvaret for kreditorbogholderiet og håndterer derudover regnskab i forbindelse med freelancere. Kontakt Pia på 4546 0307 eller pr. e-mail pia.molgaard@scott-tiger.dk.

Så hurtigt kan du skaffe IT konsulenter

Inden for 24 timer får du fremsendt CV’er på konsulenter, der matcher jeres behov for IT konsulenter. Du sender et request til request@scott-tiger.dk med rolle- og opgavebeskrivelse og vores search team finder et match. Herefter udvælger I en eller flere passende kandidater og indkalder til samtaler. I vælger det rette match og konsulenten står til jeres rådighed. Så enkelt er det!

Send en request

Freelancere og fastansatte

Kombinationen af freelance OG fastansatte IT konsulenter gør, at Scott/Tiger hurtigt kan finde frem til IT konsulenter til et hvilket som helst projekt. Freelancerdatabasen giver os et stort spænd af kompetencer samt muligheden for at bemande store projekter. Vores fastansatte specialister kan levere knowhow til tilbagevendende projekter og sikre jeres ressourcer ikke spildes på oplæring.

Læs mere om consulting

Tilfredshedsundersøgelse

For at sikre, at vores ydelser og konsulenter lever op til jeres forventninger, følger vi løbende op på, om alt er som det skal være. Vores HR manager tager på visit, møder teamet samt projektlederen og sørger for, at konsulenten lever op til det aftalte. Derudover afslutter vi hvert projekt med en tilfredshedsundersøgelse, så vi altid er helt med på, hvad vi gør godt, og hvor der er noget at forbedre til næste gang.

Kontakt os og hør mere