Om os

Scott/Tiger Services

Databaseadministration

Installation

Drift og vedligeholdelse

Sikkerhed

24/7 Service- og vagtordning

Consulting

Kvalitetssikring

CV inden for 24 timer

Landsdækkende konsulentdatabase

Samarbejde

Stor kompetencepalet

Test og Test Management

Test og Test Management

Testautomatisering

Load- og Performancetest

Micro Focus licenser

QA og Validering

Life Sciences

Projektledelse

Compliance

Validation Management

Test og Test Management

IT-Arkitektur, udvikling og drift

Oracle Teknologi

Udvikling

Licenser

Systemintegration og support

Workshops

Oracle Forms, ADF, PL/SQL m.fl.

Vi er Scott/Tiger – et dansk IT konsulenthus, der leverer specialister indenfor drift, udvikling, test og rådgivning til din virksomhed.

Scott/Tiger er et dansk IT konsulenthus som siden 2003 har leveret IT løsninger til en række danske og skandinaviske virksomheder.

Vi er din mulighed for en loyal samarbejdspartner, som samler alle IT kompetencer, som du måtte have behov for. Vi kan agere totalleverandør for dig og din virksomhed, hvad enten du har brug for en enkelt konsulent eller et helt team. Vi dækker alle faser af dine IT projekter – lige fra rådgivning, licenser og udvikling til projektledelse, test og drift af det endelige system.

Scott/Tiger har hhv. fastansatte IT specialister og freelance IT-konsulenter.

Vi leverer den manglende brik til dit team ved kombinationen af vores fastansatte IT specialister og vores landsdækkende konsulentdatabase. Der er derfor ikke et projekt for stort eller for lille til, at Scott/Tiger kan hjælpe dig.

Fastansatte konsulenter

Med vores team af fastansatte konsulenter har vi valgt at specialisere os inden for flg. fokusområder:

Vi har et fast team af senior systemudviklere, som er specialiseret inden for områder som Oracle teknologi, generel JAVA teknologi, Open Source m.v. Vi kan hermed tilbyde vores kunder at udvikle løsninger til både fast pris eller som ressourceforstærkning i udviklingsprojekter.

I vores servicecenter tilbyder vi at passe dine databaser, applikationer og IT-miljøer 24/7. Vi bestræber os på at være på forkant med teknologien, og rådgiver bl.a. i Cloud teknologier og licensoptimering.

På Test- og QA området dækker vi med egne konsulenter områder som Test, Test Management, Load- og Performancetest samt forhandler salg af de mest udbredte testværktøjer. Inden for Life Science området tilbyder vi at hjælpe med softwarevalidering samt FDA Compliance.

Consultancy

Med vores landsdækkede konsulentdatabase har vi mulighed for at brede paletten uendeligt ud, så vi altid kan finde konsulenter til dit projekt, hvad enten du søger konsulenter inden for program- og projektledelse, management, applikationsudvikling, IT arkitektur, JAVA, .Net, SCRUM, Microsoft teknologier osv..

Som samarbejdspartner er vi altid klar til at hjælpe dig videre med dine IT projekter, uanset om det gælder konsulenter eller et godt råd.

Kontakt os for at høre mere
Er du freelancekonsulent?

Mød vores ledelse og administration

Tøv ikke med at kontakte os. Vores team står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med alt fra licenssalg og rådgivning til
IT kompetencer, som matcher netop dit projekt – uanset hvor i processen I befinder jer.

Torben Bolvig
Adm. Direktør

Torben har en lang international karriere inden for IT og de seneste 20 år inden for konsulentbranchen. Han har ledet og opbygget organisationer i bl.a. Schweiz, Tyskland, England og USA. Kontakt ham på 4546 0301 eller på e-mail torben.bolvig@scott-tiger.dk.

Lykke Luimes
HR Manager

Lykke er ansvarlig for HR og administration. Hun har en lang erfaring fra konsulentbranchen inden for rekruttering og personaleledelse. Lykke kan kontaktes på 4546 0306 eller på e-mail lykke.luimes@scott-tiger.dk.

Ole Kramer
Direktør

Ole Kramer har en mangeårige baggrund inden for IT-testverdenen og HP’s testprodukter. I Scott/Tiger har han ansvaret for Scott/Tiger Services, der yder 24/7 database- og applikations driftsopgaver. Ole kan kontaktes på 4546 0305 eller på e-mail ole.kramer@scott-tiger.dk.

Tom Slivsgaard
Salgsdirektør Consulting

Tom har mange års salgserfaring inden for IT-konsulentbranchen med en baggrund som systemudvikler og projektleder. Han forstår derfor at matche en opgave med den helt rigtige konsulent. Tom kan kontaktes på 4040 2466 eller på e-mail tom.slivsgaard@scott-tiger.dk.

Pia Mølgaard
Regnskabsansvarlig

Pia har ansvaret for kreditorbogholderiet og håndterer derudover regnskab i forbindelse med freelancere. Kontakt Pia på 4546 0307 eller pr.<br /> e-mail pia.molgaard@scott-tiger.dk.

Helle W. Bohn
Salgs- og Marketingkoordinator

Helle har en baggrund i administration, marketing og design og besidder en alsidig arbejdsfunktion i Scott/Tiger. Hun kan kontaktes på tlf. 4546 0302 eller pr. e-mail helle.bohn@scott-tiger.dk.

Maria Kragh
Regnskabsassistent

Maria håndterer primært lønbogholderiet i Scott/Tiger. Du kan kontakte Maria på tlf. 4546 0306 eller pr. e-mail maria.kragh@scottt-tiger.dk.

Så hurtigt kan du skaffe IT konsulenter

Inden for 48 timer får du fremsendt CV’er på konsulenter, der matcher jeres behov for IT konsulenter. Du sender request til konsulent@scott-tiger.dk med rolle- og opgavebeskrivelse og vores salgsteam finder et match. Herefter udvælger I en eller flere passende kandidater og indkalder til samtaler. I vælger det rette match og konsulenten står til jeres rådighed. Så enkelt er det.

Send en request

Freelancere og fastansatte

Kombinationen af freelance OG fastansatte IT konsulenter gør at Scott/Tiger hurtigt kan finde frem til IT konsulenter til et hvilket som helst projekt. Freelancedatabasen giver os et stort spænd af kompetencer samt muligheden for at bemande store projekter. Vores fastansatte specialister kan levere knowhow til tilbagevendende projekter og sikre, at jeres ressourcer ikke spildes på oplæring.

Læs mere om consulting

Tilfredshedsundersøgelse

For at vores ydelser og konsulenter lever op til jeres forventninger, følger vi løbende op på, om alt er, som det skal være. Vores HR manager tager på visit, møder teamet samt projektlederen og sørger for, at konsulenten lever op til det aftalte. Derudover afslutter vi hvert projekt med en tilfredshedsundersøgelse, så vi altid er helt med på, hvad vi gør godt, og hvor der er noget at forbedre til næste gang.

Kontakt os og hør mere