Nyheder fra SOA fronten: Cloud, Fast Data og Governance

Scott/Tiger - IT konsulenthus / Oracle  / Nyheder fra SOA fronten: Cloud, Fast Data og Governance

Nyheder fra SOA fronten: Cloud, Fast Data og Governance

Læs om tre nye produkter fra Oracle, som kan forenkle dine integrationsløsninger, reducere udviklingstiden og synliggøre afhængigheder i systemlandskabet – alt sammen noget, der er fundamentalt for en hurtig time-to-market.

Simplificer systemintegrationen med Oracle Integration Cloud Service

Hurtig, simpelt og integrereret. Med Oracle Integration Cloud Service (ICS) er det muligt at integrere langt hurtigere end tidligere og dermed opnå hurtigere time-to-market.

Via den simple, intuitive og webbaserede brugergrænseflade er det muligt for selv ikke teknisk kyndige personer at integrere løsninger i skyen, da integrationerne defineres via det simple træk og slip interface.

Den hurtige time-to-market opnås også via de prædefinerede adaptere fra Oracle – som blandt andet omfatter Sales Force. Adapterne fjerner kompleksiteten i integrationen og lader brugeren koncentrere sig om integrationen mod SaaS applikationen ud fra det konkrete forretningsmæssige behov.
ICS understøtter også integration til on premis applikationer.

Med Oracle Stream Explorer kan du reagere omgående og gøre din forretning proaktiv

Med Oracle Stream Explorer kan din forretning og IT reagere ud fra realtidshændelser og realtidsdata.
Med Internet of Things (IoT), hvor eksempelvis biler, køleskabe, kameraer kan sende data er der et stigende behov for at kunne håndtere dem for at kunne give brugere en bedre oplevelse. Forestil dig at bilen selv sender besked om, hvad der er galt i tilfælde af, at den er gået i stå på landevejen og at autohjælp firmaet efterfølgende allerede ved hvad fejlen består i og hvor kunden befinder sig.
Med Stream Explorer får du en simpel og webbaseret brugergrænseflade, hvor du kan sætte egne regler og hændelser op for en given datastrøm – hændelser som du kan reagere omgående på i din forretning.

Oracle API Manager & API Catalog – Effektiv, synlig og nem SOA Governance

Med Oracle API Manager og API Catalog får du to stærke værktøjer til at administrere og forvalte din APIer.

Med API Manager har du mulighed for at indføre runtime governance, som giver din IT fuld kontrol over anvenderne af API’erne. Værktøjerne giver også reel historik på, hvordan API’er bruges hvilket blandt andet kan bruges som faktureringsgrundlag, Service Level Agreements m.v.

Samtidig giver API Manager og API Catalog også IT og forretningen mulighed for at få et øjeblikkelig overblik over konsekvenserne for anvenderne af API’erne ved en given ændring. Dermed minimeres risikoen for nedbrud m.v. ved ændringer i API’erne.

Kontakt Scott/Tiger

Hør meget mere om SOA Governance værktøjer, Stream Explorer eller få en live demo af Oracle ICS. Kontakt Torben Bolvig på e-mail torben.bolvig@scott-tiger.dk eller pr. telefon +45 4546 0301.
Forfatter: Anders Mørk, Integration Architect, Scott/Tiger A/S