Micro Focus Open Horizons Summit 2019

Scott/Tiger - IT konsulenthus / Kursus  / Micro Focus Open Horizons Summit 2019
Micro Focus Open Horizons Summit 2019

Micro Focus Open Horizons Summit 2019

Vores kollega Jeanette Hansen – System Engineer, har deltaget på Micro Focus Open Horizons Summit 2019. Her er et uddrag af, hvad hun har fået ud af turen:

”Jeg har haft en lærerig og spændende tur til Berlin, hvor jeg deltog på Open Horizons konferencen på Application Delivery Management (ADM) sporet. I løbet af ugen har jeg lært om de værktøjer, som Micro Focus udbyder til at styre en applikations cyklus fra ide til slutresultat.

På konferencen blev jeg undervist i følgende:

  • PPM (Project Portfolio Management)
  • Deployment Automation
  • Functional Testing
  • Performance Testing
  • Service Virtualization
  • Release Management

Det har jeg fået ud af konferencen

Jeg har fået en god grundlæggende forståelse for, hvordan produkterne virker, hvilke værdier, de kan give en virksomhed, og hvad man skal være opmærksom på i opstartsfasen. Dermed er jeg også klar til at blive certificeret og gå selvstændigt videre med læringsprocessen.

Highlights fra Open Horizons Summit 2019

Jeanette er i fuld gang med at skrive en artikel med highlights fra konferencen, hvor hun vil uddybe de forskellige produkter samt, hvad de kan gøre for jeres virksomhed. Følg derfor med på siden, hvis du vil høre mere.

Læs mere om vores ydelser inden for test og test management her: https://scott-tiger.dk/da/ydelser/test-og-test-management/