Er du vores nye freelancekonsulent?

Vi søger løbende nye freelancekonsulenter til vores konsulentdatabase

Vores kunder har opgaver inden for alle områder og faser af IT-projekter. Du kan se et lille udpluk af de forespørgsler, som vores kunder stiller:

Applikationsudvikling

.NET

JAVA

Mainframe

SAP

App udvikling iOS/Android

Open Source

Oracle

Arkitekt

Infrastruktur

ITSM

DBA

Cloud

DevOps

Security

Netværk

Configuration Management

Arkitekt

Test og Test Management

Test

Test Management

Program Test Management

Testautomatisering

Loadtest

Performancetest

QA og validering

GxP validering

Ledelse og Forretningsudvikling

Program Manager

Projektleder

PMO

SCRUM

Analytiker

Basel II/III

GDPR

Udbud

Bliv en del af vores konsulentdatabase og få tilbudt spændende opgaver inden for dit kompetencefelt

Som en del af Scott/Tigers Flexible Workforce har du mulighed for at få tilbudt opgaver hos nogle af Danmarks største virksomheder. Vi har kontakt til en lang række virksomheder, som løbende søger dygtige IT-konsulenter til deres forestående eller igangværende IT projekter af varierende størrelse.

Vi har rammeaftaler med de største danske IT virksomheder, som sikrer en løbende strøm af opgaver, du får glæde af. Vores kunder er både i den offentlige/statslige forvaltning og i det private. De fleste kunder forventer, at du som konsulent arbejder fuld tid og on location hos kunden.

Hvad får du ved at være freelancekonsulent hos Scott/Tiger

Vi sikrer, at du som freelancekonsulent hos os får ordentlige vilkår, betaling til tiden og et samarbejde hvor gensidig respekt og professionalisme er i fokus.

Du bliver en del af et netværk, som inkluderer nogle af de dygtigste konsulenter inden for områderne: Program & Projektledelse, Forretningsanalyse, Applikationsudvikling, Infrastruktur og Drift, samt Test Management, Test/QA.

Vi afholder løbende både faglige og sociale arrangementer, der gør at du har lejlighed til at hilse på os i Scott/Tiger og møde ligesindede selvstændige konsulenter.

Upload dit CV og tilmeld dig Scott/Tigers konsulentdatabase

Lyder det som noget for dig, så udfyld formularen via knappen nedenfor eller send os en mail på freelance@scott-tiger.dk med dine kontaktoplysninger, samt dit CV i word. Så lægger vi os i selen for at finde en god opgave til dig.

Vil du være freelancekonsulent?
VIl du være fastansat i Scott/Tiger?

Vær med til at skabe en forskel for vores kunder

Vi har kunder i hele Danmark, bl.a. inden for IT branchen, bank- og forsikringsbranchen, pharma-, biotech- og medicoindustrien og mange flere. Det giver os en bred vifte af forretningsviden- og forståelse. Kunne du tænke dig, at være med til at løse spændende IT udfordring hos vores mange kunder?

Kontakt vores Consulting-team

Tom Slivsgaard og Jørn Emil Stochholm Sørensen er de primære kontaktpersoner inden for Consulting-teamet. Har du spørgsmål omkring det at være freelancekonsulent, eller hvordan et eventuelt samarbejde ville forløbe, så kontakt dem endelig.

Tom Slivsgaard
Salgsdirektør - Consulting

Tom har mange års salgserfaring inden for it-konsulentbranchen, og har selv en baggrund som systemudvikler og projektleder. Han forstår derfor, at matche en opgave med den helt rigtige konsulent. Tom kan kontaktes på 4040 2466 eller på e-mail tom.slivsgaard@scott-tiger.dk.

Jørn Emil Stochholm Sørensen
Sales Consultant - Consulting

Jørn Emil er ansvarlig for salg på Fyn og i Jylland. Han står for at skabe et match imellem freelancekonsulenter og kunder vest for Storebælt. Er du freelancekonsulent og ønsker opgaver i dette område, så kontakt Jørn Emil på 2494 1500 eller på e-mail jornemil.stochholm@scott-tiger.dk.

Helle Bohn
Sekretær

Helle Bohn står for at opdatere vores konsulentdatabase, så du kan kontakt hende, når du igen er til rådighed for nye udfordringer eller har et opdateret CV. Dermed sikrer vi, at dine data altid er up-to-date. Kontakt Helle pr. e-mail freelance@scott-tiger.dk.