IT Relation køber Scott/Tiger og skaber en stærk konstellation sammen med Miracle42

Scott/Tiger - IT konsulenthus / Scott/Tiger  / IT Relation køber Scott/Tiger og skaber en stærk konstellation sammen med Miracle42

IT Relation køber Scott/Tiger og skaber en stærk konstellation sammen med Miracle42

Det er en stor fornøjelse at orientere om, at IT Relation har købt aktieselskabet Scott/Tiger, som hidtil har været et selvstændigt selskab ejet af Torben Bolvig og Stig Hølledig. Formålet er at sammenlægge det med Miracle42, som IT Relation overtog i august 2019, og skabe en stærk konstellation indenfor IT-services.

 

Med købet styrker både Scott/Tiger og Miracle42 sine respektive kompetencer og kundetilbud væsentligt. Scott/Tiger er i dag førende indenfor Oracle Managed Services, Test, Test Management, QA samt et forretningsben, som fokuserer på flexible workforce. Kunderne befinder sig indenfor de mest krævende sektorer såsom Life Science, Finans, Offentlig sektor samt en hel række større virksomheder.

 

Miracle42 er i dag førende indenfor applikationsdrift og Managed Services samt landskendt og respekteret for sine dybe og brede kompetencer indenfor drift og udvikling af bl.a. SQL og Oracle databaser. Til sammen tillader vi at sige, at vi nu bliver markedsledende – også indenfor ovennævnte områder.

Scott/Tiger og Miracle42 er virksomheder, der minder meget om hinanden - både i forhold til fokus på kompetencer og medarbejderkultur. Begge virksomheder har et stærkt kundefokus med langsigtede relationer, og leverer ydelser, der matcher kundernes komplekse krav.

For dig som kunde betyder sammenlægningen, at vores samlede tilbud bliver endnu bredere og dybere. Vi nu vil være Danmarks absolut stærkeste team af konsulenter på ovennævnte områder. Vi er specialister i værktøjer til udvikling, Test, QA samt monitorering og drift af komplekse databaser, specielt i Microsoft, Oracle og Red Hat miljøer.

Vi ser frem til at besøge dig og din virksomhed for at tale om de nye muligheder, som vi kan tilbyde dig - og hvordan vi fremover kan medvirke til at udvikle din forretning.

 

De bedste hilsner

Torben Bolvig, CEO Scott/Tiger

Steen Knudsen, CEO, Miracle42

Henrik Kastbjerg, Group CEO, IT Relation