Information om COVID-19

Scott/Tiger - IT konsulenthus / Scott/Tiger  / Information om COVID-19

Information om COVID-19

Kære Kunde

Covid-19 påvirker alle og vi står nu i en helt særlig situation. Hos Scott/Tiger – Miracle 42 er vi klar til at supportere jer som kunde.

Hos os, som hos jer, tager vi ansvar og hensyn til både samarbejdspartnere og medarbejdere. Med andre ord følger vi regeringens retningslinjer og anbefalinger for at begrænse udbredelsen af Covid-19. Det betyder også. at alle vores medarbejdere, som udgangspunkt, har fået besked på at arbejde hjemmefra.

Som en del af vores beredskab har vi sikret, at alle kan arbejde hjemmefra via sikre opkoblinger, og alle funktioner kører som de plejer. Det betyder, at I som kunde ikke bør mærke noget til disse tiltag.

I vores Managed Service og Hosting afdeling kører vi videre og overholder de aftaler, vi har med de enkelte kunder. Både i Scott/Tiger og hos Miracle 42 er vi klar til at gå et ekstra skridt, når der er problemer – det gælder også i denne situation. Så hvis I som kunde oplever ekstra udfordringer som følge af krisen, så giv os et ring – så hjælper vi gerne.

Hos de kunder hvor vi typisk arbejder onsite, følger vi de retningslinjer, der gør sig gældende hos de enkelte kunder.

Hvis I har yderligere spørgsmål, så tag fat i jeres daglige kontaktperson, eller Torben Bolvig (20845656) og  Steen Knudsen (40607899)