Highlights fra Oracle OpenWorld 2019

Scott/Tiger - IT konsulenthus / Oracle  / Highlights fra Oracle OpenWorld 2019

Highlights fra Oracle OpenWorld 2019

Traditionen tro deltog Scott/Tiger i Oracle OpenWorld, som fandt sted i det smukke San Francisco. Oracle OpenWorld er Oracles primære event for præsentation af seneste nyt inden for IT og i særligt inden for Oracleverdenen.

Oracle OpenWorld 2019

Konferencen var delt i flere spor med fokus på de teknologiske emner, men også på strategi og fremtiden inden for IT-verdenen. Der deltager typisk mere end 50.000 mennesker fra udviklere til IT ledere. Vi deltog med henblik på at holde os ajour med den løbende udvikling og de seneste trends og nyheder fra Oracle. Oracle skuffede ikke, og vi har listet 5 highlights fra konferencen op her.

5 highlights fra Oracle Open World

Der var masser af ny inspiration at hente fra Oracle OpenWorld 2019, men vi vil gerne liste 5 highlights op, som vi fandt særligt interessante.

1)  Oracle Autonomous Database

Et af de vigtigste fokusområder fra Oracle var opdatering og nyt inden for Cloudverdenen.
I særlig grad inden for Oracle Autonomous Database, som kommer til at revolutionere databaseadministration, som vi kender den i dag. Autonomous Database er fuldautomatiserede og selvkørende databaser, som automatisk sikrer højeste sikkerhed, er selvtunende og optimerer dermed sig selv under brug. Der er altså tale om databaser, som ikke kræver patching eller daglig pleje.

2) Blockchain og Machine Learning

Brugen af ny Blockchain teknologi og Oracle Machine Learning vil blive en del af de kommende versioner af Oracle Database. Oracle Machine Learning er det, der gør at rutineopgaver i forbindelse med driften af Oracle databaser på sigt vil blive automatiseret. Mens BlockChain teknologien sikrer, at data ikke kan ændres, uden at det opdages.

3) Larry Ellison – Oracle Applikationer

Larry Ellison er stadig den ledende figur hos Oracle, og han var som sædvanlig underholdende i sin fremlæggelse af trends inden for IT. Larry præsenterede bl.a. en række nye Oracle applikationer, som er eller er ved at blive gjort tilgængelige i Oracle Cloud inden for Software as a service (SaaS).

4) Stanford University – Quantum Computing

Stanford University fortalte nyt om Quantum Computing som de mener vil blive næste generation af computerteknologi. Med Quantum Computing er det muligt at lave procesteknologi, som kan køre ekstremt hurtige svartider og kunne lave beregninger af uhørt høj kompleksitet. Alt sammen noget, som åbner for spændende muligheder i fremtiden.

5) Oracle Partnerstrategi

Sidst men ikke mindst præsenterede Oracle sin nye partnerstrategi, som for Scott/Tigers vedkommende er særdeles interessant, da vi er en af Oracles vigtige partnere i Danmark.

Oracle OpenWorld London 2020

Vi kan ikke få nok af de spændende nyheder, faglige indspark og inspirerende Key Note Speakers, som Oracle på fineste vis forkæler os med. Derfor planlægger Scott/Tiger at sende vores teknologigruppe på teambuildingtur til Oracle OpenWorld i London, som finder sted 12.-13. februar 2020. Vi glæder os allerede.