Drift og Support – Service Offerings

Scott/Tiger - IT konsulenthus / DBA  / Drift og Support – Service Offerings

Drift og Support – Service Offerings

Scott/Tiger Services har en række af Service Offerings til at holde dine datamiljøer i bedst mulig operativ tilstand. Det gælder for Oracle og SQL Server Databaser, såvel som for Oracle E-Business Suite. Som kunde hos Scott/Tiger kan du vælge det niveau af Services, der til enhver tid passer til dine behov og til din økonomi.
Scott/Tigers Drift og Support Service Offerings er:

Tjeks

Manuel verificering af at de vigtigste komponenter og services i dit miljø er kørende. Tjeks foretages typisk i intervaller fra hver dag til en gang om ugen.

PSR

Proactive Service Reports er en verificering af de vigtigste komponenter og services i dit miljø, men bliver nu suppleret med en analyse, der identificere potentielle problemer, samt anbefalinger til imødegå disse problemer. PSR foretages typisk i intervaller gående fra en gang månedligt til en gang i kvartalet.

SA

Service Assesment indeholder samme aktiviteter som i Tjeks og PSR, men er mere dybdegående. SA evaluerer således også de operationer, der omgiver systemet, og som kan have indflydelse på sikkerhed, vedligehold og 24/7 operationer. Endelig bliver CPU releases fra f.eks. Oracle Supports Critical Path evalueret og herefter anbefalet/afvist til en videre opgradering.

24/7 Support

24/7 Support fra Scott/Tiger Services er et unikt program, hvor man som kunde kan kontakte Blue Gecko døgnet rundt i alle ugens 7 dage. Scott/Tiger Services har en vagtordning, hvor kunders incidents bliver indrapporteret i Scott/Tiger Services Incidentssystem eller evt. indrapporteret per telefon. Afhængig af problemets karakter og af kundens aftale vil Sccot/Tiger Services enten straks gå i gang med at løse problemet, eller allokere dette til den rette konsulent. Hver morgen på alle hverdage bliver incidents, der er indrapporteret på vagten drøftet og bemandet.

Ferieafløsning

Alle skal på ferie – selv din egen DBA’er. Mens han er på ferie, kan vi i stedet passe på dine miljøer.

Konsulenter

Vi har dygtige konsulenter, der kan træde til når dit behov indtræffer. Konsulenterne løser særskilte opgaver eller f.eks. opgaver, der er identificeret i forbindelse med vores overvågning af dine systemer.

Hosting

Har du ikke et egnet miljø til dine databaser, eller ønsker du ikke selv at håndtere dette længere, så brug Scott/Tiger Services Hosting platform. Her sørger vi for et professionelt miljø, med backup/restore dækning m.m.

Målrettet og priseffektivt

Med ovenstående kan du målrette dine behov helt præcist. F.eks. kan du nøjes med at få gennemført et ugentlig tjek, som så vil give dig en indikation af, om alle de grundlæggende funktioner er på plads. Jo mere kritiske dine løsninger er jo flere services kan du herefter tilføje, f.eks. en månedlig Proaktiv Service Report.

Kontakt os

Vil du gerne vide mere, så ring eller skriv til:
Ole Kramer
Direktør for Scott/Tiger Services
Tlf.: 4546 0305
E-mail: Ole.kramer@scott-tiger.dk