Scott/Tiger Services

Vores dygtige databaseadministratorer holder dine databaser i luften og tilbyder 24/7 support og vagtordning, så dine data altid er sikret. Du får hjælp til softwareinstallation og skal ikke bekymre dig om drift og vedligeholdelse. Den klarer vi.

Læs mere
Consulting

Lad os hjælpe dig med at finde den manglende brik i dit team. Vores konsulenter leverer kvalitet til tiden, de er fleksible og hurtige til at tilpasse sig nye projekter. Vigtigst af alt – de står klar til at gøre en forskel og give dig value for money.

Læs mere
Test og Test Management

Hvad enten du søger Testere, Test Managere eller Toolspecialister, så skal du vide, at vi er HP Guld Partner og kan derfor tilbyde dig HP licenser og specialviden inden for HP Quality Center, Testautomatisering og Load- & Performance Test.

Læs mere
Life Sciences

Vi har erfarne konsulenter med pharma-baggrund og kan hjælpe med at bemande dit team med bl.a. projektledere, compliance/validation managers, testere og test managers, IT-arkiteker, udviklere og DBA’ere.

Læs mere
Oracle Teknologi

Vi kan levere udviklere med ekspertise inden for alle teknologier, men vi har især fokus på både Oracle og de seneste Web- og Javabaserede teknologier. Scott/Tiger er Oracle Gold Partner, så mangler du Oracle licenser, er du kommet til det rette sted.

Læs mere
24/7 Service

Har du akut brug for assistance inden for DBA og Application Management? I Scott/Tiger står vi klar til at rykke ud. Vi overvåger dine databasemiljøer og reagerer 24/7. Vi tager ansvaret for at dine Oracle databaser, E-business suites, LAMP stack og SQL server platforms altid er kørende.

Testautomatisering

Du behøver ikke længere at bekymre dig om test af dit udviklingssystem. Vi kan lave en testmodenhedsanalyse på dit system og testautomatiserer hele fasen, så du kan øge kvaliteten og reducere antallet af fejl. Det minimerer i sidste ende udgifterne uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Totalleverandør

Nu er det slut med at lede længe efter konsulenter til dine IT projekter. Scott/Tiger er din totalleverandør. Vi kan løse opgaver fra A-Z, assisterer dit team i alt fra rådgivning, udvikling og projektledelse til systemimplementering, test samt efterfølgende drift.

Udvikling

Med Scott/Tiger i ryggen sikrer du dig et Oracle videnscenter og en løsnings/support partner, som dækker hele spektret fra udvikling til drift af specifikke løsninger. Vores konsulenter har mange års erfaring med Oracle udvikling i bl.a. Java, Forms, Reports, ADF og mange flere.

Rådgivning

Har du et akut behov for rådgivning, eller søger du en langsigtet rådgivningspartner, der kan hjælpe dig med at imødekomme fremtidige udfordringer? Vi har hjulpet virksomheder med at løse deres udfordringer de sidste 15 år, og vi er klar til at gøre det samme for dig.

Tekniske kompetencer

Med vores landsdækkende konsulentdatabase, kan vi med 99,9% sikkerhed sige, at der ikke er de IT teknologier og kompetencer, som vi ikke kan dække. Her ser du et lille udsnit: .Net, Java, Scrum, C#, Oracle, ITIL, ISTQB, Prince2, PMI, PL/SQL, UNIX og mange flere.. Hvad har du brug for?

Partnerskaber

Scott/Tiger har indgået partnerskaber med nogle af IT branchens største leverandører. Sammen kan vi skabe den bedste løsning for dig og din virksomhed, hvad end du søger licenser, rådgivning, drift og hosting. Klik på nedenstående logoer og læs mere om de forskellige løsninger.

Den helt rigtige IT konsulent til dit projekt

Kender du det – du mangler IT konsulenter til en tidbegrænset opgave, men hvor skal man starte?

Ved disse simple trin kan Scott/Tiger hurtigt finde frem til den helt rigtige konsulent til dit IT projekt.

1
Request

I sender opgave- og rollebeskrivelsen og ressourcebehovet til konsulent@scott-tiger.dk eller ringer til os på tlf. 4546 0300.

2
Udvælgelse af konsulenter

Salgsteamet scanner vores landsdækkende konsulentdatabase af både fastansatte medarbejdere samt freelancekonsulenter. Her udvælger vi de konsulenter, der matcher til jeres fremsendte request.

3
Konsulent CV’er

Vi sender CV’er på kompetente konsulenter til dig. Her er timeprisen oplyst, og beskrevet hvilke kompetencer, der gør at konsulenten matcher netop jeres behov.

4
Samtaler

Du inviterer en eller flere af de udvalgte konsulenter til en samtale, så I bedst muligt kan vurdere konsulenten.

5
Det rigtige match

Når I har udvalgt den rette konsulent, sørger vi løbende for, at I er fuldt ud tilfredse med matchet.

Lad os hjælpe dig med at finde en IT konsulent

AAA Guld kreditvurdering

Scott/Tiger har i 10 år haft den højeste kreditvurdering hos Bisnode – AAA. Derfor har vi i år fået en AAA Guld kreditvurdering. Det er kun 0,1% af alle danske virksomheder, som opnår denne vurdering. Vi er stolte af at kunne bevise, at vi er en kreditværdig virksomhed og dermed en sund og stabil samarbejdspartner for dig.

En virksomheds kreditrating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve. Ratingen er udregnet ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på flere end 2.400 kriterier. Disse kriterier har udgangspunkt i delbedømmelserne grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.

Læs mere om Bisnodes AAA kredtitvurderinger her: https://www.bisnode.com/danmark

Vores største bedrift er alle vores glade medarbejdere

Det betyder utrolig meget for os at have tilfredse medarbejdere. Vi sørger løbende for, at de udvikler sig både personligt og fagligt, for nøglen til vores succes ligger i deres bidrag til kunden.

Frihed under ansvar

"I Scott/Tiger arbejder vi med frihed under ansvar. Jeg holder af de selvstændige arbejdsopgaver og sætter pris på tilliden fra ledelsen."

Helle Bohn Salgs- og Marketingkoordinator

Statusmøder med teamet

"Selv om man er ude hos kunderne, så er der jævnlig kontakt med kollegaer. Der er et ugentlig call-in statusmøde, som sikrer, at man hører, hvad der rører sig."

Kenneth Erbøge Andersen Test Manager

Plads til at udvikle sig

"Jeg har et stort behov for og fokus på, at jeg konstant udvikler mig både fagligt og personligt, og det gør jeg i mit job som System Engineer i Scott/Tiger."

Jeanette Hansen System Engineer

En ekstra familie

"Scott/Tiger er som min ekstra lille familie, og det gør mig glad og tilfreds at vide, at man har et bagland, som er der for hinanden, når der er brug for det."

Kenneth Erbøge Andersen Test Manager

Alsidige projekter

"Det er spændende at komme ud til så mange forskellige projekter og kunder. Jeg lærer en masse inden for mit fag og får udviklet mine skills."

René Johanssen Udvikler

Godt arbejdsklima

"Der er et godt arbejdsklima i Scott/Tiger med frihed under ansvar. Her er en rar og afslappet tone, og alle ideer og input er velkomne og bliver hørt."

Maria Kragh Regnskabsassistent

Teamspirit

"Det er et spændende og udfordrende job. For mig er det positivt og vigtigt, at jeg er i et firma, hvor alle hjælper hinanden og er gode til at give viden fra sig."

Tanja Flyvholm Jensen Test Manager

Med vores On-Site Workshops sørger vores instruktører for, at I bliver opdateret inden for Oracle, Test eller Validering. Forinden Workshoppen sætter vi os ind i jeres systemer, værktøjer og situation. Dermed får I en workshop, som er tilpasset jeres behov, så I har mulighed for at bruge den nye viden mest effektivt i jeres hverdag som muligt.

Læs mere om On-Site Workshops

Mangler du viden inden for Oracles værktøjer? Scott/Tiger kan tilbyde specialtilpasset uddannelse til jeres organisation indenfor alle de Oracle-teknologier f.eks. Oracles seneste udviklingsværktøj Oracle ADF. Hvis du er Oracle Forms udvikler, kan Oracle ADF virke overvældende. Lad os guide dig til at mestre denne produktive, næste generation af udviklingsværktøj.

I et marked, hvor der er stigende behov for Test og Valideringskompetencer, kan I løfte jeres medarbejdere til et nyt niveau med de seneste testprodukter fra HP. Vores Testautomatiserings Workshops øger jeres effektiviseringen markant og reducerer omkostninger til test. Hvor man før brugte uendelig langt tid på test, kan I nu automatisere en stor del af processen.